Ενημερωθείτε για τα νέα της τεχνολογίας,άλλα και για καθημερινά γεγονότα σχετικά με τον τον φωτισμό... Το Blog δημιουργήθηκε για όσους ασχολούνται με τον φωτισμό σε νυχτερινά μαγαζιά,θέατρα και συναυλίες,είτε επαγγελματικά είτε και ερασιτεχνικά.Για φωτιστές, τεχνικούς,προγραμματιστές,κανονιέρηδες και για vj. Ακόμα όμως και για όσους θαυμάζουν την δουλειά που κάνουμε και θέλουν να μάθουν και αυτοί!! ........................................................................................ΝΕΑ/ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ ΑΓΓΕΛΙΕΣ/ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/.................................................................................

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Τέλος η έκθεση Music World Expo 2011 στο Ζάππειο μέγαρο.


Η έκθεση Music World Expo 2011 στο Ζάππειο μέγαρο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών!

Όμως δεν έλειψαν και τα παράπονα....

Η έκθεση αφορούσε περισσότερο τον ήχο και λιγότερο τον φωτισμό....και από τις λίγες αυτές εταιρίες που υπήρχαν σχετικές με των φωτισμό δεν ήταν όλες σωστά οργανωμένες.
Ακουστήκαν παράπονα όπως....Ζήτησα να μου κάνουν επίδειξη κάποιες κεφάλες και κονσόλες φωτισμού και η απάντηση ήταν...δεν είναι στο ρεύμα.
Πολλές εταιρίες δεν είχαν καταλόγους από τα μηχανήματα.
Καμία εταιρία δεν είχε demo stage με πολλές κεφάλες. 



Κάθε αρχή και δύσκολη λένε!....Είναι όμως μια πολύ καλή προσπάθεια και παρόλο τα προβληματάκια στην οργάνωση της, εύχομαι να συνεχιστεί και να βελτιώνεται και να μεγαλώνει κάθε χρόνο και περισσότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου