Ενημερωθείτε για τα νέα της τεχνολογίας,άλλα και για καθημερινά γεγονότα σχετικά με τον τον φωτισμό... Το Blog δημιουργήθηκε για όσους ασχολούνται με τον φωτισμό σε νυχτερινά μαγαζιά,θέατρα και συναυλίες,είτε επαγγελματικά είτε και ερασιτεχνικά.Για φωτιστές, τεχνικούς,προγραμματιστές,κανονιέρηδες και για vj. Ακόμα όμως και για όσους θαυμάζουν την δουλειά που κάνουμε και θέλουν να μάθουν και αυτοί!! ........................................................................................ΝΕΑ/ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ ΑΓΓΕΛΙΕΣ/ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/.................................................................................

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Στεγνά και ωμά!...


Είναι καιρός τώρα που κρατώ τα νευρά μου αλλά…. δεν πάει άλλο!

Για αυτό αποφάσισα να τα πω στεγνά και ωμά όπως έχουν τα πράγματα μήπως έτσι επιτέλους ξυπνήσετε και γίνει κάτι…
Όλοι κάνετε παράπονα ότι δεν πάει άλλο ότι δεν έχουμε δουλεία ότι δεν έχουμε χαρτιά ότι δεν έχουμε το ένα δεν έχουμε το άλλο …. κάνει όμως κάνεις τίποτα?
Όλοι παραπονιέστε και ζητάτε ,μα κάνεις δεν προσφέρει τίποτα….
Γιατί?

Είστε βολεμένοι? Φοβάστε? Δεν έχετε γνώσεις? ….

Όλοι ρίχνουμε το φταίξιμο στην οικονομική κρίση ότι φταίει που δεν έχουμε δουλεία και μαγαζιά και ότι αυτός είναι ο λόγος που και καλά δεν κάνετε τίποτα… Συμφωνώ ότι δεν έχει δουλεία και μαγαζιά, αλλά δεν συμφωνώ να ρίχνουμε το φταίξιμο της αδιαφορίας μας σε αυτό…

Εμείς αδιαφορούμε!!!

Πάει τώρα ένας χρόνος …το τονίζω ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ,που ξεκινήσαμε την διαδικασία για να ιδρύσουμε το σωματείο Β. Ελλάδας και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.
Τα μέλη έχουν υπογράψει και δεν μπορούμε να μαζέψουμε τα λεφτά όπως έχω γράψει σε ένα άλλο θέμα παλιότερα ,με δικαιολογία ότι δεν έχουν δουλεία …. Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε και δεν μπορούν να μαζέψουν 30 ευρώ? Και πως γίνετε όμως αυτά τα μέλη να μην έχουν λεφτά και να πηγαίνουν στην έκθεση της Γερμανίας ,να μου λένε … “άσε τρέχω από την πολύ δουλεία δεν προλαβαίνω, την δευτέρα πάω διακοπές να ηρεμίσω και θύμισε το μου ξανά από την άλλη δευτέρα να τα βάλω” και ακόμα … “Δεν μπορώ ρε εσύ να ξυπνήσω να πάω στην τράπεζα να τα βάλω”…. Αυτό δεν είναι αδιαφορία?

Έχω στείλει e-mail στα ΜΜΕ για να μαθευτεί το πρόβλημα μας….
Πιστεύετε ότι μόνο αυτό φτάνει? Ότι θα μας δώσουν σημασία μόνο με e-mail?
Έχω ζητήσει από τα σωματεία να κανονίσουν μια επιτροπή και να κινηθούμε να βγούμε σε κανάλια, όπως στο να πάμε στην εκπομπή του Λαζόπουλου. Ακόμα απάντηση δεν έχω από κανέναν εδώ και πάνω από 2 μήνες… Αδιαφορία!!

Για το σωματείο της Αθηνάς λέμε δεν έχει κάνει τίποτα …Τα έχουμε πει και τα έχουμε ξανά πει αυτά… Γιατί όμως όλοι εσείς που κράζετε το σωματείο δεν αναλαμβάνετε να κάνετε κάτι? Περιμένετε να τα κάνουν όλα οι άλλοι και εσείς τίποτα? Πάρτε το σωματείο στα χεριά σας γιατί δε το κάνετε?

  • Είστε βολεμένοι και δεν σας νοιάζει?
  • Έχετε καβατζώσει μια καλή θέση, ξέρετε ότι δεν κάνετε για αυτήν την θέση και φοβάστε μην την χάσετε?
  • Δεν θέλετε να μάθουν κι άλλοι και να γίνουν φωτιστές?
Τι είναι?

Έχω βαρεθεί να κάνω κινήσεις μόνος μου να παρακαλάω κόσμο και να μην παίρνω ανταπόκριση.
Επιτέλους πρέπει να σταματήσει το…. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ…..
Το κράτος αδιαφορεί, δεν μας γνωρίζει, αλλά δεν θα κάνει κάτι άμα δεν κάνουμε τίποτα και εμείς για να μας μάθει! Και για να κάνουμε κάτι ,πρέπει να το κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου