Ενημερωθείτε για τα νέα της τεχνολογίας,άλλα και για καθημερινά γεγονότα σχετικά με τον τον φωτισμό... Το Blog δημιουργήθηκε για όσους ασχολούνται με τον φωτισμό σε νυχτερινά μαγαζιά,θέατρα και συναυλίες,είτε επαγγελματικά είτε και ερασιτεχνικά.Για φωτιστές, τεχνικούς,προγραμματιστές,κανονιέρηδες και για vj. Ακόμα όμως και για όσους θαυμάζουν την δουλειά που κάνουμε και θέλουν να μάθουν και αυτοί!! ........................................................................................ΝΕΑ/ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ ΑΓΓΕΛΙΕΣ/ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ/.................................................................................

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Στατιστικές.....

Ευχαριστώ πολύ όλους και όλες που υποστηρίζεται αυτή την προσπάθεια!!
Ελπίζω να είναι χρήσιμα τα θέματα και να έχετε λάβει πληροφορίες σε κάτι που δεν γνωρίζατε!!

(Οι στατιστικές αλλάζουν νούμερα καθημερινά και ανά θέμα)

Προβολές σελίδων τον προηγούμενο μήνα  2,868+
 
Αυτή η προσπάθεια είναι ομαδική και άφορα όλους, χωρίς να υπάρχει κάποιο προσωπικό οικονομικό κέρδος!!

Γι Αυτό λοιπόν χρειαζόμαστε την υποστήριξη και την βοήθεια από όλους για να επεκταθούμε και να αναπτυχθούμε!!

 Μοιραστείτε μαζί μας τις γνώσεις σας....
 Όσοι ενδιαφέρονται και έχουν όρεξη,μεράκι και θέλουν να περνάν κάπως τον ελεύθερο χρόνο τους,μπορώ να ορίσω ως "συντάκτη" και μπορεί να δημοσιεύσει "ανάρτηση στο ιστολόγιο".

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα να συζητήσουμε τις ιδέες του για τα θέματα που θέλει να γράφει.

Για τις εταιρείες..... 
Μπορείτε να μας ενημερώνετε με πρόσφατα νέα που αφορούν σε σεμινάρια η σε νέα προιόντα ή σε τυχόν προσφορές σας σχετικά με τον φωτισμό. Εμείς θα τα αναρτήσουμε στο blog αλλα και στην ομάδα του facebook ,ειδοποιώντας έτσι τους συνάδελφους φωτιστές.

Έχετε την δυνατότητα να διαφημίσετε την εταιρία σας η κάποιο προιόν φωτισμού που αντιπροσωπεύετε στο site μας η στο blog μας και σε μορφή banner, κάνοντας έτσι πιο εμφανή την παρουσία σας και βοηθάτε στην αναβάθμιση και με αυτό και στην αναγνωσιμότητα του επαγγέλματος μας αλλά και στην προβολή της εταιρίας σας!!

Πρόκειται να γίνει αναβάθμιση του site ...
με περισσότερες εφαρμογές και εντυπωσιακότερο design,
καθίσταται πλέον πιο λειτουργικό αντλώντας μέσα από αυτό πληροφορίες σχετικά με μηχανήματα νέας τεχνολογίας αλλά και για θέματα όπως σεμινάρια και πρόσφορες.
Επιπλέον θα περιέχει λίστα φωτιστών ανά νομό και για αντιπροσωπείες και εταιρείες P.A.

(Στατιστικά site www.fotistes.gr)
Δημιουργήσαμε την πρώτη επίσημη ιστοσελίδα με ηλεκτρονική διεύθυνση (www.fotistes.gr) στην οποία λειτουργεί προς στιγμήν ως banner της ομάδας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου